Szolgáltatások

Ovis ballagási fotózás

Június 15-28-ig szabadtéri ovis ballagási mini fotózásra lehet jelentkezni!
Biztosítom a ruhát és a kellékeket.

MEGHOSSZABBÍTVA JÚLIUS VÉGÉIG!

12 db kép, 9000 Ft.

Jelentkezés: 06 70 946 46 72 vagy baglyosfoto@gmail.com.

Tovább


Női portré

Egy jó portréfotóhoz elengedhetetlen a smink és a tökéletes frizura. Ezek hiányában nem biztos, hogy az áhított képet kapod majd kézhez. Profi sminkes és profi fodrász felár ellenében bármelyik csomaghoz kérhető.

A legtöbb portréfotó esetén a kezek is kiemelt szerephez jutnak, érdemes tehát a fotózás előtt a kézfejre, körmökre is különös gondot fordítani.

Tovább


Gyerek fotózás

Az egyik kedvenc területem fényképészként a gyermek fotózás!

Nem könnyű feladat, sok türelmet igényel. A gyerekek, pláne a kisebbek, sokszor áthúzzák a számításokat. Ki kell várni és persze elkapni a huncut mosolyt, az édesen félre húzott kis szájakat… hogy megszülethessen a csoda!

Tovább


Kismama fotózás

A kismama fotózás egy gyönyörű téma. Azt mondják, a nők a várandóság ideje alatt a legszebbek, ezt, mint fotós én is alátámaszthatom.

Kismamafotózásra az ideális időpont a várandósság 28-34. hete, ekkor a pocak már szépen gömbölyödik, és még a mozgás sem esik nehezedre.

 

Tovább


Családi és portré fotózás

A családi fotózások legnagyobb szezonja karácsonykor van. A karácsonyra szánt képek október közepétől december elejéig készülnek!

Jó alkalom lehet Valentin nap, húsvét vagy egy születésnap is. Ezen kívül lehetőség van például a gyermekfotózás keretein belül pár családi képet is elkészíteni.

Tovább


Óvodai és iskolai fotózás

A szűkös időkeret miatt ez igazi kihívás!

Azalatt a maximum 3-4 perc alatt, ami egy-egy gyerekre jut, el kell érni, hogy ellazuljanak, és csak rám figyeljenek. Az ovisok még kicsik, azért, az iskolások meg már nagyok, azért, de én valahogy mindig jól megtaláltam a hangot a gyerekekkel.

Tovább


Karácsonyi fotózás

2019-ben a családi karácsonyi fotózás október végén kezdődik.

Egy sötétebb, bekuckózós, meleg családi fészek és egy világos, tiszta összhatású enteriőr közül lehet idén választani a stúdiómban.
De ha nem tudsz választani, az sem baj! 🙂 Mindkettő tetszőlegesen használható bármely csomag választása esetén!

Rengeteg kellékkel, kiegeszítővel készültem, hogy változatos képek születhessenek és nem mellesleg a gyerekek is elvarázsolva érezzék magukat a különleges játékok között.
Így biztos lesz a siker! 😉

 

Tovább