Blog

Kata – Ligtroom stúdió

2019. szeptember 09.


Katát a csodálatosan berendezett Lightroom stúdióban fotóztam. A romantikus enteriőr nagyon jól illett hozzá.

Kira és Máté

2019. augusztus 28.


Pár hete volt a Facebookon egy nyereményjáték, amin ingyenes fotózást lehetett nyerni. Kira és Máté anyukája nyerte meg a lehetőséget, hogy a gyerekekről készítsek egy sorozatot. Móka és kacagás volt minden pillanat… Nézzétek:  

Crossfit-Viki

2019. július 02.


Dr Bene Viktória ha nem a hűvös laboratóriumban végez vizsgálatokat, akkor a saját és tanítványai határait feszegeti a crossfit teremben. Egy ilyen edzésen készítettem róla sorozatot. Micsoda munka van ebben a testben! Hihetetlen mennyi energiája van! Őszintén csodállak Viki!

Husew katalógusfotózás

2019. május 16.


Nemrég a Husew táskák megálmodója, Sztanyó Brigi keresett meg, hogy katalógust szeretne gyártatni. Ehhez az első lépés ugyebár a profi képek elkészítése. Az volt az elképzelése, hogy fekete háttérrel fotózzuk a táskákat, csak a modell és a táska legyen hangsúlyos. Vikinek pedig az a vörös rúzs… Minden túlzás nélkül mondhatom, jó ötlet volt, ütős sorozat lett!

Tavaszi fotózás az óvodákban

2019. április 24.


Az elmúlt heteket szokás szerint az ovisokkal töltöttem. Ilyenkor készülnek a tavaszi, húsvéti, anyák napi képek. Idén nagy sikere volt az óriási plüss nyuszinak és a csodaszép tulipán csokornak. Mosoly az arcokon, csillogás a szemekben. Imádom őket!!!      

10 éves nagyfiú

2019. április 03.


Márk a 10. születésnapja alkalmából jött el hozzám a családjával. Szeretem, amikor így rákészülnek a fotózásra. Nemcsak az összehangolt ruházatukra gondolok. Az elmúlt tíz év képeit is hozták magukkal és egy hatalmas 10-es számot ragasztottunk belőle a falra. Jó móka volt! Legnagyobb kedvencem pedig a hatalmas maci volt, amit születésekor kapott!  

Termékfotózás

2019. február 15.


A termék- vagy tárgyfotózás teljesen más, mint amit legtöbbször, gyerekeknél megszoktam. Nem kell utánuk szaladni és nem kell villámgyorsnak lenni, viszont minden apró részletet, fényt és árnyékot meg kell tervezni. Felkértek már webáruház termékeinek fotózására is. Nem árt a változatosság, ilyet is vállalok.  

Kutyák és táncosok

2018. szeptember 05.


Ez egy régebbi, de szívemnek nagyon kedves projekt volt. Egy külföldi videó mintájára, több fotós kollégával vettünk benne részt. Érdekes volt, ahogy összehangolódtak a kutyusok és a hozzájuk választott táncosok. A kislány és a moszkvai őrkutya, a balett táncos és a border collie… Imádom a kutyákat, hozhatjátok hozzám bátran őket is!