Pár szóban Rólam

Rólam

Gyermekeim születése után szerettem bele a fotózásba. Elég hamar kiderült, hogy több, mint szerelem, így pár év hobbifényképezés után fotográfus szakképesítést szereztem.

Szeretem megörökíteni a pillanatot, hogy amikor később ránézünk egy képre, érezzük a hangulatát. Mintha ott lennénk éppen. Olyan gyorsan múlnak az évek! Ha nincs a gépem a kezemben úgy érzem, lemaradok valamiről! Nagyon szerencsés vagyok, hogy a hobbim lett a munkám, és szabadon kiélhetem a kreativitásomat is.

Budapest XI. kerületében, a Fehérvári úton van a saját fotóstúdióm. A saját ízlésem szerint van berendezve, szezononkénti – tavaszi, téli – váltással.
Legtöbbször itt dolgozom, de ha valaki szabadtéri képeket szeretne, szívesen megyek külső helyszínre is.

Rólam mondták

Rólunk mondták

Ilyen profi ovis fotókat a fiamról még senki nem csinált! A stúdiónk fotózásáról nem is beszélve!!


Zsófi

„Az unokámról készült képeket kaptam ajándékba karácsonyra. Fantasztikus fotók a kis ördögfiókáról! Ezen a karácsonyon biztosan én voltam a  világon a legboldogabb nagypapa.”


Zoli

„Marcsi nem először készít nekem csodálatos képeket. Mindig tökéletes és precíz munkát ad ki a kezei közül. Legyen az egy családi portré sorozat, vagy termék fotó. Mivel táskakészítő vagyok, ezért fontos, hogy az adott kép tükrözze a termék minden részletét. A képei poedig soha nem okoztak még csalódást!”


Brigi